Skip to main content

Hai să lucrăm împreună

Noi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta toate informațiile.
Strada 66, Tăuții-Măgherăuș, Maramureș
contact@ionelanedelea.ro

  Ionela, multumesc că ai făcut amintirea prezenței mele pe scena TEDx de neuitat. Mulțumesc pentru căldură. M-a ajutat mult întâlnirea cu tine.

  Mihai MoraruJurnalist, Om de radio

  Ionela, cuvintele ar fi prea puține - și prea slabe - pentru a îți putea exprima cît mult bine mi-ai făcut! Îți mulțumesc din toată inima pentru tot! Pentru că faci ca și pe pămînt să ne simțim - noi, cei care facem parte din povestea asta frumoasă - în paradis! Unii oameni fac ca pămîntul din jurul lor să devină un paradis pentru ceilalți! Îți mulțumesc!

  Mihai PatrașcuDirector Aeroport Satu Mare

  Sunt mândru de mine că am avut inspirația de a alege acest curs. Prin acest curs simt că am dat start dezvoltării mele personale.

  Ștefan BolohaInginer Ford Romania

  Incredibil ce zile captivante am avut. Am purtat polemici și discuții cum nu am avut niciodată!
  Pentru mine cursul la care am participat a fost Începutul Începuturilor!
  Mulțumesc Ionela Nedelea!

  Calina MaticuFreelancer

  Să o auzi pe Ionela Rosca Nedelea vorbind este ca si când a-i auzi cum cresc aripile unui înger. În câteva minute te plimbă pe toate străzile colorate ale sufletului. Un actor frumos și sensibil. Am plecat, cucerită de Sibiu și binecuvântată de ea.

  Lili GheorgheUnit Manager Grawe

  Am ajuns acasă super bine, cu tolba plină de amintiri atât de frumoase, cu oameni adevărați în suflet și cu multă înțelepciune decupată din fiecare discurs. Vă mulțumim mult TEDx Baia Mare! Ne-ați tratat regește și ne-am simțit grozav la voi, cu voi.

  Andreea Paul

  Mulțumim Ionela, pentru îndrumare și pentru rigoare. Am participat la mai multe TEDx uri dar aici a fost mult altceva datorită ție, datorită rigorii cu care ne-ai condus către acest discurs memorabil. În timpul aplauzelor la scena deschisă, ne bucuram dar eram și îngrijorate că se scurge timpul alocat discursului nostru. Îți mulțumim pentru tot!

  Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu

  Mulțumesc Ionela. Nu aș fi reușit fără tine.

  Razvan Nedu