Programe de dezvoltare personală introductivă

Ma numesc Ionela Nedelea, sunt actrita si am o experienta de scena de 20 de ani. De  15 ani lucrez cu oameni care doresc sa comunice mai bine, sa inteleaga si sa se faca intelesi. Oameni care vor ca ceilalti sa ii urmeze, sa fie recunoscuti pentru valorilor lor.

Cine sunt si ce fac?

Sunt nascuta in Nasaud, judetul Bistrita Nasaud – tata a fost sofer si mama educatoare. Am 3 surori si patru nepoti si sustin familia ca forma de organizare in societate. Am ajuns sa fac teatru din pasiune si cu sprijinul familie, consatenilor dar si a mentorului meu, Melania Ursu, omul care m-a format profesional.

Am obtinut diploma de licenta in actorie la Universitatea de Arta Targu Mures, si dupa doi ani am absolvit si Masterul in vorbire si limbaj sub coordonarea Valeriei Covatariu. In acest cadru am monitorizat limbajul si vorbirea in media, am publicat articole in ziarul Zi de Zi, am prezentat nenumarate evenimente, si am oferit training si consilere pe zona de comunicare si relationare atat cu antreprenori, politicieni, cat si cu actori.

© 2020, Faustart S.R.L – Toate drepturile rezervate