Training

Dezvoltăm și implementăm cu succes programe de training adaptate nevoilor dumneavoastră. 

Conținut acordeon

Training-ul de comunicare în companie este un training complex, pe o durată de 5 zile, 2h/zi, în care se studiază și se dezvoltă mijloacele de comunicare în companie între manageri și angajați, echipele de vânzări dar și între companie și clienți. Se studiază modalitățile de dezvoltare a comunicării pe termen lung între companie și clienții săi.

Se analizează metodele de prospectare și de abordare a clienților, dar și modalitatea de a rămâne într-o relație de comunicare eficientă din care toată lumea să câștige.

Training-ul este extrem de eficient, și cu rezultate rapide deoarece dezvoltă un sistem de conștientizare și eficientizare în organizarea activității, în funcție de priorități.

De asemenea, activează munca în echipă prin control și colaborare.

Se desfășoară pe un format de 3 ore în care angajații companiei ajung să conștientizeze valorile și principiile companie în care activează și stabilesc obiective clare de creștere atât personală cât și profesională.

Training-ul destinat exclusiv companiilor care au echipe de vânzări mari, concentrate pe produs, prezentare, recomandare și vânzare directă sau online, pe piața caldă dar și dezvoltarea pieței reci.

Training-ul durează 3 ore. Are și o parte practică de roll play și este extrem de eficient în organizarea și eficientizarea abilităților pentru vânzarea pe termen lung.

Rezolvă conflicte și dezvoltă relații bazate pe comunicarea eficientă.

Este training-ul destinat managerilor, antreprenorilor sau angajaților în funcții decizionale care trebuie să ia decizii de dezvoltare și creștere a activității lor sau a companiei în care lucrează.

Dezvoltăm metode de conștientizare și transformare din simplu activant în omul cu idei, cu viziune, cu dorința de a conduce și nu a dicta.

Partea practică, roll play cât și informații și modele de leaderi ajută la o direcție clară în viitor.

Training-ul de analiză de rezolvare a posibilelor probleme în situații în care poți face acțiuni și descoperirea formelor de activități care pot crea oportunități.

  • Ești înteresat de unul dintre aceste training-uri?

Contactează-ne

 rugăm  completați formularul de mai jos, iar noi  vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta toate informațiile 

Programează o întâlnire