Skip to main content

Despre Ionela

Din 2018 până în 2022 a fost coordonator Coordonator pe Discurs, în cadrul evenimentului TEDx Baia Mare. Oferă suport speakerilor în pregătirea discursurilor, în organizarea și prezența scenică a acestora.
În trecut a ajutat la campaniile unor deputați și senatori, a creat sisteme de comunicare și branding pentru câteva companii din mediul IT și agricol, a trainuit echipe de vânzări în asigurări, a fost actriță a Teatrului Național Târgu Mureș, și a fondat Teatrul ArtScape Baia Mare.
Ionela a creat programe de dezvoltare personală prin comunicare, pentru adulți și copii, a susținut cursuri de dezvoltare prin arta actorului în Școala Internațională Baia Mare, și programe de reintegrare socială prin Teatrul de improvizație în Peniteciarul Baia Mare.
A produs un Audiobook cu tehnică vocală pentru copii: ”Ajută-ți copilul să vorbească”.

Cursuri

Am dezvoltat câteva programe pe care le ofer atât oamenilor care vor să se dezvolte profesional, cât și companiilor în managementul echipelor de vânzări.

Traininguri

Am dezvoltat câteva programe pe care le ofer atât oamenilor care vor să se dezvolte profesional, cât și companiilor în managementul echipelor de vânzări.

Clubul de Debate

Clubul de Debate îşi propune să îi ajute pe oameni să devină conştienţi că procesul de comunicare şi argumentarea urmează o structură clară și bine definită.

Prezentări Evenimente

Ai în plan să organizezi un eveniment, o conferință sau un eveniment de dezvoltare personală și ai nevoie de un moderator cu experiență?

Curs video gratuit

„BlaBlaBla Corect”

Exercițiile pe care le vom face împreună te vor ajută să-ți antrenezi musculatura feței, respirația și să vorbești mai corect. În fiecare zi ai nevoie doar de 10 minute pentru a-ți antrena vorbirea.

Ionela, multumesc că ai făcut amintirea prezenței mele pe scena TEDx de neuitat. Mulțumesc pentru căldură. M-a ajutat mult întâlnirea cu tine.

Mihai MorarJurnalist, Om de radio

Ionela, cuvintele ar fi prea puține - și prea slabe - pentru a îți putea exprima cît mult bine mi-ai făcut! Îți mulțumesc din toată inima pentru tot! Pentru că faci ca și pe pămînt să ne simțim - noi, cei care facem parte din povestea asta frumoasă - în paradis! Unii oameni fac ca pămîntul din jurul lor să devină un paradis pentru ceilalți! Îți mulțumesc!

Mihai PatrașcuDirector Aeroport Satu Mare

Sunt mândru de mine că am avut inspirația de a alege acest curs. Prin acest curs simt că am dat start dezvoltării mele personale.

Ștefan BolohaInginer Ford Romania

Incredibil ce zile captivante am avut. Am purtat polemici și discuții cum nu am avut niciodată!
Pentru mine cursul la care am participat a fost Începutul Începuturilor!
Mulțumesc Ionela Nedelea!

Calina MaticuFreelancer

Să o auzi pe Ionela Rosca Nedelea vorbind este ca si când a-i auzi cum cresc aripile unui înger. În câteva minute te plimbă pe toate străzile colorate ale sufletului. Un actor frumos și sensibil. Am plecat, cucerită de Sibiu și binecuvântată de ea.

Lili GheorgheUnit Manager Grawe

Am ajuns acasă super bine, cu tolba plină de amintiri atât de frumoase, cu oameni adevărați în suflet și cu multă înțelepciune decupată din fiecare discurs. Vă mulțumim mult TEDx Baia Mare! Ne-ați tratat regește și ne-am simțit grozav la voi, cu voi.

Andreea Paul

Mulțumim Ionela, pentru îndrumare și pentru rigoare. Am participat la mai multe TEDx uri dar aici a fost mult altceva datorită ție, datorită rigorii cu care ne-ai condus către acest discurs memorabil. În timpul aplauzelor la scena deschisă, ne bucuram dar eram și îngrijorate că se scurge timpul alocat discursului nostru. Îți mulțumim pentru tot!

Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu

Mulțumesc Ionela. Nu aș fi reușit fără tine.

Razvan Nedu