Skip to main content

Training discurs

Există mai multe tipuri și stiluri de discurs. Cele de care cred eu că ai nevoie sunt cele enumerate mai jos:

1. Prezentare

Cine sunt eu? Cum reușesc să mă descriu în 60 de secunde în așa fel încât prezentarea mea să fie memorabilă?! Cum te ajută produsele sau serviciile mele și cum relaționez cu oamenii necunoscuți, sau cunoscuți, din mediul de business?

2. Vânzare

Fiecare întâlnire reprezintă o vânzare. Cum mă îmbrac? Ce spun? Cum creez o experiență în procesul de vânzare clientului meu?

3. Ofertă

Reușesc să prezint o idee în așa fel încât să nu fie proces de vânzare, mai degrabă să inspir mulțimi în a lua decizii comune? Care sunt valorile comune? Cum comunic în limbajul comun al așteptărilor și cum păstrez un ritm firesc în discurs?

4. Anchetă

Întrebările sunt cele mai importante. Controlul emoției mă face să fiu îndrăzneț și să caut, ca un detectiv, soluțiile problemei. Cum creez suspansul și punctul culminant într-un discurs?

5. Comunicare eficientă

Cum reușesc să comunic eficient, evintând conflictul cu colegii, oamenii pe care doresc să îi concediez, sau cu soția? Care este strategia de a rămâne mereu în picioare într-o dezbatere? Ce comportamente să evit în comunicare?

Brand personal

Într-o analiză atentă a dorinței tale de dezvoltare voi crea o Strategie de dezvoltare a brandului personal.

Training discurs

Există mai multe tipuri și stiluri de discurs. Cele de care cred eu că ai nevoie sunt: prezentare, vănzare, narativ, ofertă, anchetă și comunicare eficientă.

Media training

Când am ecranul la câțiva centimetri de fața mea, publicul citește pe chipul meu toate gândurile și emoțiile. Cum reușesc să transmit mesajul cheie?

Evenimente

Ai un eveniment important și ai vrea ca toți speakerii să fie în aceeași temă, să nu pară din filme diferite venind fiecare cu discursul diferit și departe de tema centrală?!

Curs video gratuit

„BlaBlaBla Corect”

Exercițiile pe care le vom face împreună te vor ajută să-ți antrenezi musculatura feței, respirația și să vorbești mai corect. În fiecare zi ai nevoie doar de 10 minute pentru a-ți antrena vorbirea.

Ionela, multumesc că ai făcut amintirea prezenței mele pe scena TEDx de neuitat. Mulțumesc pentru căldură. M-a ajutat mult întâlnirea cu tine.

Mihai MorarJurnalist, Om de radio

Ionela, cuvintele ar fi prea puține - și prea slabe - pentru a îți putea exprima cît mult bine mi-ai făcut! Îți mulțumesc din toată inima pentru tot! Pentru că faci ca și pe pămînt să ne simțim - noi, cei care facem parte din povestea asta frumoasă - în paradis! Unii oameni fac ca pămîntul din jurul lor să devină un paradis pentru ceilalți! Îți mulțumesc!

Mihai PatrașcuDirector Aeroport Satu Mare

Sunt mândru de mine că am avut inspirația de a alege acest curs. Prin acest curs simt că am dat start dezvoltării mele personale.

Ștefan BolohaInginer Ford Romania

Incredibil ce zile captivante am avut. Am purtat polemici și discuții cum nu am avut niciodată!
Pentru mine cursul la care am participat a fost Începutul Începuturilor!
Mulțumesc Ionela Nedelea!

Calina MaticuFreelancer

Să o auzi pe Ionela Rosca Nedelea vorbind este ca si când a-i auzi cum cresc aripile unui înger. În câteva minute te plimbă pe toate străzile colorate ale sufletului. Un actor frumos și sensibil. Am plecat, cucerită de Sibiu și binecuvântată de ea.

Lili GheorgheUnit Manager Grawe

Am ajuns acasă super bine, cu tolba plină de amintiri atât de frumoase, cu oameni adevărați în suflet și cu multă înțelepciune decupată din fiecare discurs. Vă mulțumim mult TEDx Baia Mare! Ne-ați tratat regește și ne-am simțit grozav la voi, cu voi.

Andreea Paul

Mulțumim Ionela, pentru îndrumare și pentru rigoare. Am participat la mai multe TEDx uri dar aici a fost mult altceva datorită ție, datorită rigorii cu care ne-ai condus către acest discurs memorabil. În timpul aplauzelor la scena deschisă, ne bucuram dar eram și îngrijorate că se scurge timpul alocat discursului nostru. Îți mulțumim pentru tot!

Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu

Mulțumesc Ionela. Nu aș fi reușit fără tine.

Razvan Nedu