Skip to main content

Termeni si conditii plati online

DATE GENERALE

Vizitarea, inscrierea la cursuri sau achitarea avansului pe site-ul www.ionelanedelea.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos.

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

www.ionelanedelea.ro este deținut de FAUSTART SRL, persoană juridică română Cod Unic de Înregistrare 34141110. Nr. Înmatriculare J24/177/2015, EUID ROONRC.J24/177/2015, Sediu: Oraș Tauții-Măgherăuș, Str. 69, Nr. 38 M, Județ Maramureș.

Termenii si conditiile de mai jos se refera la inscrierile in cadrul site-ului www.ionelanedelea.ro si participarea la cursurile organizate online sau intr-o locatie stabilita. Pentru a avea toate informatiile legate de conditiile inscrierii si participarii la cursurile organizate de FAUSTART SRL, va rugam sa cititi cu atentie cele de mai jos.

In cazul în care aveti intrebari sau nelamuriri, va rugam sa ne contactati pe adresa: contact@ionelanedelea.ro

INSCRIEREA LA CURSURI

Inscrierea poate fi realizata prin completarea Formularului de inscriere.

Inainte de a va inscrie, va rugam sa cititi cu atentie detaliile: denumire curs, data de incepere, durata, localitatea de desfasurare si numar maxim de locuri la curs.

Pentru a va inscrie la un curs folosind formularul online trebuie sa dati click pe butonul INSCRIE-TE din pagina cursului la care doriti sa participati si sa completati campurile din formular.

Locurile in cadrul cursurilor sunt limitate, rezervarea locului se realizeaza doar dupa receptionarea platii (integrale sau a unui avans) in contul FAUSTRAT SRL.

MODALITATI DE PLATA

Cursurile vor fi achitate integral. Acestea pot suporta discounturi suplimentare in functie de solicitarile clientilor nostri si a conditiilor de curs. Reducerile, pachetele de curs si ofertele sunt stabilite inaintea efectuarii unei plati.

Cursurile pot fi achitate prin plata in cont bancar prin sistemul NETOPIA mobilPay.

Daca optati pentru plata online cu cardul bancar veti primi un e-mail de confirmare a inscrierii imediat dupa trimiterea formularului de inscriere. De asemenea, dupa confirmarea platii veti fi contactat intr-un timp scurt.

Pentru platile online cu cardul bancar utilizam sistemul NETOPIA mobilPay care este cea mai sigura metoda de plata online si foloseste mediul de tranzactionare 3D Secure.

RETURNAREA TAXEI DE CURS/AVANSULUI

Suma aferenta taxei de curs/webinar sau a avansului nu se returneaza, deoarece locurile la curs sunt limitate si taxele reprezinta costurile pentru realizarea cursurilor si materialele de curs.

Daca un curs/webinar este anulat, veti fi anuntati pentru o reprogramare a acestuia.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

FAUSTRAT SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu cursantii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

PRECIZARI FINALE

Prin inscrierea la cursuri/webinarii sau achitarea online cu card bancar pe site-ul www.ionelanedelea.ro sau participarea la cursurile organizate se considera ca ati citit, inteles si acceptat prezentii Termeni si Conditii.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.ionelanedelea.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Contact Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor www.anpc.gov.ro. Info Consumator: 0800.080.999